Majka Ane Volš otkrila kome je sud dodijelio starateljstvo nad djecom: “Najvažnije je da ih nisu odvajali”

Ana Volš (36) nestala je u novogodišnjoj noći, a ovaj slučaj već više od pet mjeseci podjednako uznemirava srpsku i američku javnost. Za ubistvo je optužen njen suprug Brajan Volš (46), a majka ubijene Ane, Milanka Ljubičić navodi da samo želi da zna šta se dogodilo sa njenom kćerkom.

Majka Ane Volš otkrila kome je sud dodijelio starateljstvo nad djecom: “Najvažnije je da ih nisu odvajali”

Milanka Ljubičić kaže da još nema novih informacija o slučaju njene kćerke. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Nemam nikakve nove informacije vezane za slučaj. Ono što sam pročitala u novinama, toliko znam. Trudim se da budem dobro, ali nije mi lako, ušla sam u šesti mesec neznanja. Dete mi je nestalo bez traga. Konstantno sam na antidepresivima i to je jedino što me trenutno održava stabilnom. Nadam se da će se Brajan udostojiti da kaže šta se dogodilo sa mojom Anom, želim da znam istinu. Imam prava na to - kaže Milanka, prenose mediji.

O djeci

Nakon nestanka o Aninoj djeci prvo je brinula Brajanova majka, a onda su mališani predati njihovom Centru za socijalni rad, a kako Milanka priča, djeca su od nedavno predata na staranje njenoj starijoj kćerki, Aninoj sestri.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Najvažnije je da su oni zajedno, da ih nisu odvajali. Iako je postojao problem jer su se Brajan i njegova majka usprotivili takvoj odluci, sud ih je ipak dodelio mojoj starijoj ćerki i njenom suprugu. To je jedino lepo, ako tako mogu da kažem, što mi se od Nove godine dogodilo - tužno kaže ona, prenose mediji.

Podsjetimo, nakon što se Ana Volš početkom januara nije pojavila na poslu nekoliko dana, njena firma je stupila u kontakt sa Brajanom i pitala ga gdJe se ona nalazi. On je tada rekao da ni on ne zna, jer je mislio da je na poslu. Tada je pozvana policija, a i sam Volš je u početku učestvovao u potrazi i sarađivao sa policijom. Ubrzo je priveden zbog ometanja istrage, odnosno jer je istražitelje lagao u svom kretanju u danima nestanka supruge, a potom i optužen za ubistvo.

Tijelo nesrećne žene nije pronađeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA