Počinje Beer fest u Bijeljini: Večeras Dža ili bu, Marčelo, Neverne bebe...

Večeras u Bijeljini, na stadionu Ledinci kod Poljoprivredne škole, počinje "BH Beer Fest", festival posvećen pivu i dobroj muzici. Festival će trajati do nedjelje, 2. jula.

Počinje Beer fest u Bijeljini: Večeras Dža ili bu, Marčelo, Neverne bebe...

"BH Beer Fest" u Bijeljini donosi vam poznate muzičke izvođače iz regiona, kao i lokalne talente na dvije bine. Sve što trebate učiniti je prepustiti se višegodišnjem iskustvu, izabrati svoju binu i uživati u spoju piva i dobre muzike.

Večeras, na otvaranju, na Main stagu nastupiće bend „Dža ili bu“, Marčelo i „Neverne bebe“, a na DJ stagu Djexon & Coja i Desingerica & Pljugica.

U subotu, drugog dana festivala, na Main stagu nastupiće „Racija“, „Artan Lili“, „Elemental“ i Darko Rundek, a na Dj stagu Tomcraft.

Treći dan festivala rezervisan je za „Bambi bend“ i Acu Lukasa koji će nastupiti na Main stagu, dok će na DJ stagu nastupiti Noise destruction i Niki Belucci.

Ulaznice za festival možete kupiti na samom ulazu po cijeni 10 KM, a Beer fest daje mogućnost i besplatnog ulaska petak i subotu od 19h do 20h. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Osim poznatih muzičkih imena, na "BH Beer Festu" ćete doživjeti i pravi vizualni spektakl uz svjetlosne efekte koji su inače rezervirani za nastupe najvećih svjetskih zvijezda.

"BH Beer Fest" se održava u Bijeljini od 2010. godine i svake godine privlači preko 20.000 posjetioca iz Bijeljine i regiona.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA