Osmjehnite se školi uz JUMBO!

Nemojte biti tužni što se raspust bliži kraju, jer vas ove jeseni sa početkom školske godine čekaju samo lijepe stvari. Novi JUMBO proizvodi čekaju da vam izmame osmijeh na lice za najljepši početak škole.

Osmjehnite se školi uz JUMBO!

Čekate kupovinu školskog pribora sa nestrpljenjem? Da napunite svoju torbu najljepšim sveskama za svaki predmet, sa šarenim grafitnim i hemijskim olovkama, sa linijarima i raznim vrstama gumica ili šiljila? Znamo, zato svake godine posebno vodimo računa da vam ponudimo sve što vam treba, dodajući jedinstvene dizajne i likove za djevojčice i dječake, za one koji se vraćaju u školu ili za prvačiće.

Uz JoJo na čelu priprema, ali i uz pomoć BoBo, odabrali smo najkvalitetnije ruksake, dizajnirane sa omiljenim likovima dječaka — automobilima i herojima iz raznih avantura. Vodili smo računa o svemu, od svesaka za crtanje, olovaka u boji, plastelina za modeliranje i svega što vam je potrebno za iskazivanje kreativnosti ove godine.

U međuvremenu, Mei Mei je pomogla JoJo da vam spremi kutije za ručak ili boce za vodu za školski raspust. Mnoštvo ružičastih proizvoda za djevojčice, počevši od fascikli, svesaka, naljepnica, pa čak i trakica i vezica za kosu kako bi svaka djevojčica uvijek izgledala dotjerano. Čak će dječija soba biti organizovana u svako doba dana jer će svaki školski proizvod imati svoje mjesto sa fasciklama i kutijama koje možete pronaći u JUMBO-u.

JoJo je napravio pažljiv odabir, da biste učili više a lakše, i razvijali svoje tehničke vještine s elektronskim proizvodima koji će vam se jako svidjeti. Ojačajte svoje pamćenje i zabavite se uz društvene igre, ali ne zaboravite da vodite bilješke uz namjenske bijele table i bilježnice.

Širok izbor proizvoda pažljivo osmišljenih kako bi vam ova školska godina bila što zanimljivija i jednostavnija. Donosimo vam ih uz najviši kvalitet i najprihvatljivije i najkonkurentnije cijene na tržištu. Raznolikost i niz izbora, sve zajedno na jednom mjestu.

Sa trgovinama posvuda u Bosni i Hercegovini: Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Cazinu, Biljelini, Tuzli, kao i našom online prodavnicom, kupovina za povratka u školu nikada nije bila lakša. I kako ne biste bili nasmijani kada posjetom našim radnjama ispunite svaku potrebu i želju vezanu za povratak u školu ovog septembra!

Osmjehnite se školi uz JUMBO!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

24°

Umjereno oblačno
 • 02:00

  Kiša
  24°C
 • 05:00

  Umjereno oblačno
  23°C
 • 08:00

  Umjereno oblačno
  24°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

82 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

197 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 18. Jul 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI