Spektakl na hipodromu

Danas je u organizaciji KK Semberija iz Bijeljine i AK Akademac, organizovana promocija Hipodroma u Bijeljini na lokalitetu kod Obriježi u Bijeljini.

Spektakl na hipodromu

22. maj je dan koji u konjičkom klubu Semberija mogu da proglase drugim rođendanom kluba koji će sledeće godine da slavi 110 godina od organizovanja prvih trka na ovim prostorima, a 80 godina od osnivanja KK Semberija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pored osnovne namene hipodroma, a to je promocija konjičkog sporta semberije, u KK Semberija i AK Akademac planiraju da ova lokacija postane izletište grada Bijeljine, koje je udaljeno samo par kilometara od samog centra grada, a ima sve karakteristike netaknute prirode.

Najstariji član konjičkog kluba Semberija istakao je značaj ovog sporta za semberiju i istakao bogatu istoriju kluba iz Bijeljine. Da je hipodrom u Bijeljini pun pogodak, i da je konjički sport veoma popularan, videlo se i po broju posetioca, kojih je bilo sa svih strana, i u popriličnom broju.

Opština Bijeljina je ustupanjem zemljišta konjičkom klubu doprinela da se nastavi još jedna lepa priča o Bijeljini i Semberiji, jer ovaj klub ima bogatu istoriju, i nadamo se još lepšu i svetliju budućnost.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA