"Interagro" sa 150 učesnika iz zemalja regiona

Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova "Interagro" okupiće od sutra do 22. septembra u Bijeljini 150 izlagača iz zemalja regiona, rekao je Srni Ratomir Draganić, vršilac dužnosti direktora preduzeća "Grad" koje je organizator manifestacije.

"Interagro" sa 150 učesnika iz zemalja regiona
FOTO: Bijeljina danas/Arhiva

Sajam će svečano otvoriti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić u 11.00 časova na prostoru Agro-tržnog centra "Knez Ivo od Semberije".

"Broj izlagača je mnogo veći nego lani kada ih na jubilarnom 20. sajmu bilo 126. Proizvođači mehanizacije i opreme za agrar najavili su izuzetnu prezentaciju, a razlika u odnosu na prethodne sajmove je da nećemo imati izložbu stoke, zbog situacije izazvane pojavom afričkog kuge svinja", naveo je Draganić.

On je rekao da su partneri Sajma Privredna komora Vojvodine i Privredna komora Republike Srpske, a pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i preduzeće "Grad".

Cijena sajamske ulaznice je tri KM, a nagradni fond za posjetioce vrijedan je 30.000 KM.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA