SPS i "Pokret za Bijeljinu" zajednički na izborima u Bijeljini

Predsjednik Socijalističke partije Srpske /SPS/ Goran Selak i predsjednik "Pokreta za Bijeljinu" Milenko Mitrović potpisali su danas sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima 2024. godine u gradu Bijeljina.

SPS i "Pokret za Bijeljinu" zajednički na izborima u Bijeljini

Nakon sastanka delegacija ove dvije političke partije u Banjaluci, Selak je rekao novinarima da su usaglasili, kreirali i dogovorili zajednički nastup na lokalnim izborima u Bijeljini, te dogovorili zajednički nastup na opštim izborima 2026. godine.

Selak je rekao da SPS trenutno ima odbore u 35 lokalnih zajednica u kojima će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASAOn je naveo da SPS kreće sa unutarpartijskim izborima na kojima će birati opštinske i gradske odbore, Glavni odbor, te rukovodstvo partije.

Mitrović je ukazao je na potrebz za sabornošću i jedinstvom jer se samo tako rađaju dobre ideje i pozitivna energija koje mogu pomoći i građanima Bijeljine i Srpske.

On je dodao da je uvjeren da će ova koalicija ostvariti dobar izborni rezultat od više hiljada glasova u Bijeljini. /kraj/mis/ab/foto

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA