Bijeljinski amputirci organizovali turnir u pecanju na plovak

U organizaciji Regionalnog udruženja amputiraca Bijeljina juče je na lokalitetu Švapske ade održan 11. Međunarodni turnir u pecanju na plovak.

Bijeljinski amputirci organizovali turnir u pecanju na plovak

Bijeljinsko udruženje amputiraca je jedna od najvećih organizacija ovog tipa na prostoru Republike Srpske koja je tokom prethodnog perioda realizovala brojne projekte podrške ovoj osjetljivoj kategoriji stanovništva.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-Uprkos brojnim izazovima uspjeli smo da 11 godina zaredom održimo projekat takmičenja amputiraca u ribolovu. Ova manifestacija je do sada okupljala ljubitelje pecanja na plovak iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske a juče smo imali ekipe iz Republike Srpske, Brčko Distrikta i Loznice. Zahvalni smo Gradskoj upravi Grada Bijeljina koja je podržala ovaj projekat i koja nam uvijek stoji na raspolaganju", stoji u saopštenju za javnost Regionalnog udruženja amputiraca Bijeljina (RUAB).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na 11. Međunarodnom turniru u pecanju na plovak učestvovalo je deset ekipa a po završetku takmičenja prve tri nagrade su zasluženo pripale sljedećim ekipama: ekipa "Amputirci veterani" osvojila je prvo mjesto, drugi su bili momci iz ekipe "Košarka u kolicima" dok je treće mjesto zauzela ekipa "Sokolovi" iz Loznice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA