Naprava sa tajmerom eksplodirala ispred Bolnice u Trebinju

Nepoznato lice ili više njih postavilo je eksplozivnu napravu uz objekat trebinjske Bolnice, koja je juče poslije podne eksplodirala, ali na svu sreću u tom trenutku u njenoj blizini nije bilo ljudi, saznaje TrebinjeLive.info.

Naprava sa tajmerom eksplodirala ispred Bolnice u Trebinju

Prema saznanjima portala, riječ je o eksplozivnoj napravi ručne izrade koja je na sebi imala tajmer. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Direktor Bolnice Trebinje Nedeljko Lembeta "Glasu" je rekao da nije bilo  materijalne štete, te da sve druge informacije tražimo od nadležnog tužilaštva .

Prilaz licu mjesta, kako tvrdi portal TrebinjeLive.info bio je nekoliko sati blokiran, a policija i nadležni tužilac su obavili uviđaj.

Dežurni tužilac je ovaj događaj okarakterisao kao krivično djelo izazivanja opšte opasnosti, za koje je predviđena kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Slična eksplozivna naprava postavljena je početkom jula ipsred prostorija Mjesne zajednice Zasad-Mostaći. Iz policije su tada tvrdili da je riječ o amaterskoj zapaljivoj napravi, koja nije opasna po ljude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA