Vazduhoplovni zavod Orao na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme

Vazduhoplovni zavod "Orao" iz Bijeljine predstaviće na Međunarodnom sajamu naoružanja i vojne opreme u Beogradu presjek motora "vajper", koji proizvodi i remontuje, izjavio je Srni vršilac dužnosti izvršnog direktora za ekonomske poslove Mladen Lemez.

Vazduhoplovni zavod Orao na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme

Lemez je pojasno da se strategija "Orla" veže za vazduhoplovne kapacitete Srbije koje eksploatišu, tako da je ovom zavodu iz Republike Srpske veoma bitno da se prezentuje na pravi način. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Posjetioci i poslovni partneri ove godine moći će da vide kako, zapravo, izgleda unutrašnjost motora, što će, vjerujem, biti veoma interesantno za mnoge koji do sada nisu imali priliku da to vide", rekao je Lemez.

Lemez je podsjetio da "Orao" radi na jednom novom tipu motora za potrebe vazduhoplovstva Indije, a plan je da to završi do kraja godine.

"Od naredne godine planiramo da ga uvrstimo u svoju ponudu", rekao je Lemez, naglasivši da "Orao" stabilno posluje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na Međunarodnom sajamu naoružanja i vojne opreme "Partner 2023" od 25. do 28. septembra u Beogradu predstaviće se 154 domaća i inostrana proizvođača, među kojima će biti i proizvođači iz Republike Srpske. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA