Oglasili se iz trebinjske bolnice o eksploziji

Bolnica Trebinje saopštila je danas da je nedavna eksplozija ispred te ustanove prošla bez posljedica i da se sve zdravstvene procedure nastavljaju uobičajenim tokom.

Oglasili se iz trebinjske bolnice o eksploziji

"Srećni smo što je sve prošlo bez bilo kakvih posljedica, a policija radi na rasvjetljavanju krivičnog djela koje se dogodilo juče poslije podne", naveli su iz Bolnice i istakli da se sve zdravstvene procedure nastavljaju uobičajenim tokom. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Iz Bolnice su poručili da zdravstveni sistem ne smije stati, niti je stajao ni u najgorim vremenima.

Nepoznato lice ostavilo je eksplozivnu napravu koja je eksplodirala u blizini Bolnice Trebinje, od čega je pričinjena manja materijalna šteta, a u toku su sve neophodne radnje na pronalasku počinioca, rekao je ranije danas Srni portparol Okružnog javnog tužilaštva Srđan Vukanović.

On je naveo da je naprava aktivirana juče oko 16.00 časova i da je uviđajem utvrđeno da je tom prilikom pričinjena manja materijalna šteta na fasadi Bolnice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Vukanović je naveo da je o događaju odmah obaviješten dežurni tužilac koji je izašao na lice mjesta sa službenicima trebinjske Policijske uprave.

"Ostaci naprave biće upućeni na vještačenje, a tužilac je naložio policijskim službenicima da dokumentuju djelo i preduzmu sve mjere i radnje s ciljem identifikovanja počinioca", rekao je on i dodao da je riječ o krivičnom djelu izazivanja opšte opasnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA