Odata počast herojima odbrane

Na Dan grada Bijeljine odata je počast herojima odbrane Republike Srpske i položeni su vijenci ispred centralnog spomenika poginulim borcima.

Odata počast herojima odbrane
FOTO: Srna

Vijence i cvijeće ispred spomenika poginulim borcima položili su predstavnici Skupštine grada, izvršnih i zakonodavnih tijela u Republici Srpskoj i na nivou zajedničkih organa BiH, predstavnici boračke populacije, Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske i Trećeg pješadijskog Republika Srpska puka. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Polaganju vijenaca nije prisustvao gradonačelnik Bijeljine, a predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević je na pitanje novinara rekao da je svake godine protokol i praksa bila da su na ovaj dan svi bili okupljeni, bez obzira na političe podjele.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Iskoristili su svečanu priliku kakav je Dan grad da ponovo otvore neki front, da idu sa političkim sukobima, podjelama, prozivkama, što nije primjereno i nikom ništa dobro neće donijeti", naveo je Đurđević.

Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović nije prisustvovao ni svečanoj sjednici Skupštine grada na kojoj su uručena gradska priznanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA