Privrednik Slavenko Ristić obezbijedio trenerke za FK „Budućnost“ iz Ravnog Polja

Privrednik i lider Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić donirao je sredstva za kupovinu trideset i jedne trenerke za igrače i upravu Fudbalskog kluba „Budućnost“ iz Ravnog Polja, čime je nastavio da opravdava epitet jednog od društveno najodgovornijih privrednika u Bijeljini i Republici Srpskoj.

Privrednik Slavenko Ristić obezbijedio trenerke za FK „Budućnost“ iz Ravnog Polja

Ristić je rekao da je za nabavku trenerki za navedeni klub izdvojio 2.500 konvertibilnih maraka, te da je zadovoljan što je uspio da pomogne ovim vrijednim sportistima u organizacionom smislu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Svi koji se bave bilo kojim sportom znaju koliko je oprema važna za rad, a trenerke su neophodne za svako pojavljivanje na treningu, utakmicama na domaćem terenu ili za gostovanja. I kao privrednik, i kao političar, uvijek ću se truditi da ispoštujem obećanja i odužim se onima koji naše društvo čine zdravijim, bogatijim i razvijenijim, a to su svakako naši sportisti – naveo je Ristić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Marko Lazić iz FK „Budućnost“ Ravno Polje izrazio je zahvalnost gospodinu Ristiću za donaciju, pojasnivši da ovaj klub ima oko 30 igrača i tri člana uprave, kako sa područja Ugljevika, tako i sa područja grada Bijeljina, te da fudbaleri brane boje svog kluba bez ikakve novčane naknade, već iz čiste ljubavi prema sportu.

- Nažalost, sredstva predviđena opštinskim budžetom dobijamo neredovno, te ih uglavnom koristimo za plaćanje tekućih troškova, kao što su održavanje terena, troškovi sudija i kotizacije, registracije i ljekarski pregledi igrača. Nakon što izmirimo sve obaveze, ne preostane nam dovoljno sredstava da nagradimo igrače. Zato nam svaki vid opreme mnogo znači. Kako idu hladniji dani, trenerke za odlazak na utakmice mnogo doprinose ozbiljnosti jednog kluba – dodao je Lazić.

Slavenko Ristić većinski je vlasnik Tehničkog remonta Bratunac i firme „Elvako MetPro“ iz Bijeljine, koji zapošljavaju oko 1.000 ljudi. Ristić je osnivač i lider Republičke stranke Srpske iz Bijeljine, koja svoje opštinske i gradske odbore trenutno ima i u Bratuncu i Brčkom, a uskoro slijedi formiranje odbora u Zvorniku, Ugljeviku, Loparama, na Palama, i u drugim dijelovima Republike Srpske.

Slavenko Ristić je aktuelni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

29°

Umjereno oblačno
 • 17:00

  Umjereno oblačno
  29°C
 • 20:00

  Kiša
  27°C
 • 23:00

  Kiša
  23°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

25 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

347 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 23. Jun 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI