Uspješan prvi dan Sajma "Partner 2023" za TRB: "Vihor" i "Despot" u prvom planu (FOTO)

Premijerni prikaz lakog taktičkog vozila "Vihor", najnovijeg proizvoda kompanije Tehnički remont Bratunac /TRB/ obilježio je današnji, prvi dan Međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme "Partner 2023" u Beogradu.

Uspješan prvi dan Sajma "Partner 2023" za TRB: "Vihor" i "Despot" u prvom planu (FOTO)
FOTO: Ustupljena fotografija

Impresivna prezentacija privukla je značajnu pažnju vojnih eksperata i političkih delegacija koje su posjetile štand TRB-a nakon svečanog otvaranja sajma. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na štandu TRB-a istaknuta su dva vozila "Vihor", multifunkcijsko vozilo "Despot", kao i  RS 9 "Vampir" pištolj generacije 2.

Među zvaničnicima iz Republike Srpske, Bosne i Herecegovine, koji su posjetili štand bili su ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović i ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Bosne i Hercegovine Nenad Nešić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ministar Mitrović izrazio je svoje priznanje naporima i posvećenosti zaposlenih u TRB-u u razvoju ovih novih proizvoda, ističući da oni predstavljaju kompaniju, Bratunac i Republiku Srpsku u najboljem svjetlu.

Ministar Nešić naglasio je izuzetan napredak koji je kompanija TRB postigla u vrlo kratkom vremenskom periodu, postajući prepoznatljiva kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu. On je istakao značaj razvoja namjenske industrije u oblasti bezbjednosti i ekonomije i čestitao svim radnicima i rukovodstvu kompanije.

Većinski vlasnik TRB-a Slavenko Ristić istakao je da se ovim sajamskim nastupom predstavlja ne samo kompanija TRB, već i cijela Republika Srpska i njen potencijal u vojnoj industriji. On je podvukao da je ovaj impresivan nastup rezultat posvećenosti svih zaposlenih u Bratuncu i vjeruje da će TRB nastaviti da raste i ostvari svoj pun potencijal u ovoj oblasti.

Tokom trajanja sajma do 28. septembra, TRB će predstaviti i ostale proizvode iz svog asortimana putem izloženih eksponata, video materijala i kataloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA