"Sedmica crtanja" u Galeriji Centra za kulturu Bijeljina (FOTO)

Galerija Centra za kulturu „Semberija“ u Bijeljini organizuje besplatnu sedmicu crtanja!

"Sedmica crtanja" u Galeriji Centra za kulturu Bijeljina (FOTO)

Program „Sedmice crtanja“ će biti realizovan od 25. do 29. septembra u terminu od 10.00 do 12.00č. u prostorijama Centra za kulturu „Semberija“. Broj mjesta je ograničen. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Galerija Centra za kulturu „Semberija“ Bijeljina i ove školske godine nastavlja sa ovim vidom vannastavne aktivnosti za sve zainteresovane nadarene učenike osnovnih škola koje pripadaju teritoriji Grada Bijeljina. Učenici će ovoga puta imati priliku da se upoznaju sa novom crtačkom tehnikom, PASTEL.

Postavljeni ciljevi ove radionice su dodatna socijalizacija učenika, upoznavanje i rad u tehnici akvarel u domenu likovne umjetnosti i stvaralaštva, ispoljavanje samostalnosti, kreativnosti i mašte tokom rada. Program radionice oragnizuje i vodi kustos Galerije Pavle Golijanin koji će ostvariti mentorski pristup učenicima tokom rada gdje će svako od učenika imati priliku da pojedinačno priđe problemu i dobije konsultacije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Svi prijavljeni učenici će biti podijeljeni u grupe po kategoriji hronološke starosti. Potreban materijal za crtanje, prostor i opremu će obezbijediti Galerija CZK „Semberija“ Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA