Po hitnom postupku nekoliko prijedloga zakona

Narodna skupština Republike Srpske razmatraće danas po hitnom postupku Prijedlog zakona o Fondu solidarnosti Republike Srpske.

Po hitnom postupku nekoliko prijedloga zakona

Po hitnom postupku biće razmatran i Prijedlog zakona o Agenciji za informaciono-komunikacione tehnologije, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o republičkoj upravi, te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o apotekarskoj djelatnosti, najavljeno je iz Narodne skupštine Republike Srpske. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Biće razmatrani i Prijedlog zakona o dopuni Zakona o sprečavanju sukoba interesa u organima vlasti Republike Srpske, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o premjeru i katastru Republike Srpske, te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prekršajima Republike Srpske.

Na dnevnom redu su i nacrti zakona o proizvodnji naoružanja i vojne opreme u Republici Srpskoj, o posebnom registru i javnosti rada neprofitnih organizacija, o izmjenama i dopunama Zakona o obaveznim osiguranjima u saobraćaju, o izmjenama i dopunama Zakona o ugostiteljstvu.

Poslanici će razmatrati Prijedlog programa fiskalne konsolidacije za period 2024-2026. godine, izvještaj Komiteta za koordinaciju nadzora Finansijskog sektora Republike Srpske za 2022. godinu, te izvještaje Agencije za osiguranje Republike Srpske.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Biće razmatran i izvještaj o stanju sektora osiguranja u Republici Srpskoj za 2022. godinu, izvještaj o radu Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske za prošlu godinu, izvještaj o sprovedenoj finansijskoj reviziji Konsolidovanog godišnjeg finansijskog izvještaja za korisnike budžeta Republike Srpske za 2022. godine, te Godišnji revizorski izvještaj za ovu godinu.

Na dnevnom redu su i izvještaj o radu Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske za 2022. godinu, te izvještaj o radu i poslovanju Garantnog fonda Republike Srpske za prošlu godinu.

Sjednica će početi u 10.00 časova. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA