Vukanovićev automobil premjestio "pauk", njemu prekršajni nalog

Nepropisno parkiran automobil lica iz Trebinja ispred Narodne skupštine Republike Srpske je premješten, a protiv N.V. biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, saopšteno je iz Ministarstva untrašnjih poslova Republike Srpske.

Vukanovićev automobil premjestio "pauk", njemu prekršajni nalog
FOTO: Nezavisne

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka danas su postupili po prijavi u vezi nepropisnog parkiranja lica N.V. ispred Narodne skupštine, nakon čega je vozilo premješteno specijalnim vozilom "pauk".

Iz MUP-a su naveli da je ovo lice prethodno odbilo da postupi po naređenju policijskih službenika, te je privatnim vozilom prišlo štićenom objektu i parkiralo na jednom od ulaza.

Pripadnici Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata MUP-a Republike Srpske izvršili su i protivdiverzioni pregled vozila.

Predsjednik Kluba poslanika Za pravdu i red u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović parkirao je danas svoj automobil na ulaz u zgradu parlamenta Srpske, a taj postupak je obrazložio nezadovoljstvom što nije izabran potpredsjednik parlamenta iz reda opozicionih partija.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA