Vozač iz BiH podlegao povredama nakon teške nesreće u Austriji

Državljanin BiH (32) koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu u Austriji, preminuo je juče usljed zadobijenih povreda, prenijeli su austrijski mediji.

Vozač iz BiH podlegao povredama nakon teške nesreće u Austriji

Naime, do nesreće je došlo u blizini austrijskog mjesta Hutau, kada je vozač iz BiH udario u kamion ispred sebe. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema policijskom izvještaju, nesreća se dogodila oko 17.30 sati kada se vozač kamiona iz Srbije (44) morao zaustaviti ispred gradilišta tunela Verden-Goling zbog saobraćajne gužve.

Vozač kamiona koji je nailazio na istu dionicu puta, tridesetdvogodišnji državljanin BiH, iz nepoznatih razloga je udario u kamion srpskog vozača, koji je bio zaustavljen.

Od siline udara državljanin BiH je ostao priklješten u kabini svog kamiona, teško povrijeđen. Vatrogasne službe Ebena i Altenmarkta morale isjeći kabinu kako bi spasile tridesetdvogodišnjaka iz kabine pomoću hidraulične opreme. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Spasilački helikopterski tim vozača iz BiH je prevezao u najbližu bolnicu, ali je on podlegao usljed teških povreda, prenose Nezavisne

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA