AK AKADEMAC: Mladi atletičari su prvaci Republike Srpske

Na kupu Republike Srpske za ciciban/ke i mlađe juniore/ke za 2023. godinu, koji se održao na stadionu Bara na Sokocu, mladi atletičari AK "Akademca" su ostvarili najbolji i ponovili odličan rezultat na nivou BiH.

AK AKADEMAC: Mladi atletičari su prvaci Republike Srpske

Bijeljinci su prvaci za 2023. godinu u ovoj disciplini, a očekuju da ponovle ovaj uspjeh i naredne godine. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-Od juče smo prvaci u kupu Republike Srpske za kategorije cicibana i treći u kategoriji cicibanki. Ponosni smo na naše mlade takmičare, na uzrasnu kategoriju koja je najmasovnija, pa samim tim i najzahtjevnija, a jučerašnja provjera na državnom nivou daje nam motiv da nastavimo sa planom i aktivnostima koje daju ovakve rezultate. Naša djeca su pokazala da vole atletiku i jos jednom, po ko zna koji put, obradovala roditelje, ljubitelje sporta našeg grada i upravu kluba, kažu u "Akademcu".

U juniorskoj konkurenciji apsolutno  je dominirao Mitar Jovašević sa dvije pobjede, dva najviša postolja i dvije titule šampiona Republike Srpske u svojoj konkurenciji koje ga svrstavaju u najuspješnijeg juniora naše države BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-Čestitamo našim sportskim učiteljima na predanom radu i na doprinosu razvoja atletike u Bijeljini i na nivou Republike Srpske. Zahvalnost na podršci i ovaj put upućujemo generalnom sponzoru ZU Specijalistički centar "Kuća Zdravlja" Bijeljina, te DataSoft Agencija Experta bez čije pomoći ovakav uspjeh bi bilo teško postići dodaju iz uprave gradskog Atletskog kluba "Akademac".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA