Bijeljina: 5. oktobra prodajna izložba radova sa "Dječije pantelinske umjetničke radionice"

  • BIJELJINA
  • 03. Oct 2023.

U Galeriji Centra za kulturu „Semberija“, u četvrtak, 5. oktobra, biće organizovana prodajna izložba radova nastalih za vrijeme trajanja „Dječije pantelinske umjetničke radionice“, organizovane u okviru proslave slave grada Bjeljina - dana posvećenog Svetom Pantelejmonu.

Bijeljina: 5. oktobra prodajna izložba radova sa "Dječije pantelinske umjetničke radionice"

Radionicu je organizovao Grad Bijeljina u saradnji sa umjetnicima iz Umjetničke škole „Odigitrija“,  Slikarske radionice „Sfumato“, Uruženja likovnih umjetnika „Sveti Luka“ i akademskom slikarkom Natalijom Cimeša.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Bila je to prilika da najmlađi sugrađani pokažu svoj umjetnički talenat i kako vide svoj grad i njegove najupečatljivije simbole. Grad Bijeljina i umjetnici našeg grada pozivaju sve zainteresovane privredne subjekte i građane da se uključe u akciju kupovine slika koje će 5. oktobra biti izložene u Galeriji. 

Sav prikupljeni novac od prodaje ovih umjetničkih djela najmlađih sugrađana namijenjen je izgradnji dječijeg igrališta na mjestu koje te večeri izaberu upravo djeca Semberije. 

Minimalna cijena jedne slike je 10 KM.  Željene radove pravna i fizička lica mogu preuzeti na dan izložbe ili u nekom drugom terminu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA