Tužiteljka o ubistvu u Bijeljini: Ubijeni inspektor bio na dužnosti, osumnjičeni predat tužiocu

N.K. /23/ iz Brčkog koji je osumnjičen za teško ubistvo policijskog inspektora Nenada Markovića /38/ u Bijeljini predat je u nadležnost postupajućim tužiocima i nalazi se u prostorijama za zadržavanje, a tužilac u ovom slučaju Sabina Huseinagić rekla je da je policijski inspektor u vrijeme ubistva bio na dužnosti.

Tužiteljka o ubistvu u Bijeljini: Ubijeni inspektor bio na dužnosti, osumnjičeni predat tužiocu

Uz njega su kao pomagači u izvršenju krivičnog djela uhapšena i lica čiji su inicijali D.S, B.S. i D.Š. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASAHuseinagićeva je na konferenciji za novinare rekla da je policijski inspektor u vrijeme ubistva bio na dužnosti i obavljao redovne poslove i zadatke.

Ona je navela da su izvršeni pretresi objekata i vozila koje su u Bijeljini i Brčkom koje koristili osumnjičeni i da su pronađeni predmeti koji se dovode u vezu sa teškim ubistvom inspektora.

Prema njenim riječima, jutros je urađena obdukcija stradalog i u vrlo hitnom postupanju saslušavaju se svi svjedoci.Tužilac je dodala da očekuje da će biti zatražen pritvor za uhapšene u slučaju teškog ubistva policijskog inspektora u Bijeljini, a odluka o tome biće objavljena u toku dana.

Policijski inspektor ubijen je u noći između nedjelje i ponedjeljka, 1. i 2. oktobra, ispred ugostiteljskog objekta "DŽil" u Ulici Meše Selimovića u Bijeljini. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA