Grad Bijeljina - Javni poziv za prikupljanje prijedloga za dodjelu priznanja grada za volonterski aktivizam

Gradska uprava Grada Bijeljina raspoisala je javni poziv za prikupljanje prijedloga za dodjelu priznanja grada za volonterski aktivizam u skladu sa Odlukom o nagrađivanju volonterskog aktivizma u Gradu Bijeljina.

Grad Bijeljina - Javni poziv za prikupljanje prijedloga za dodjelu priznanja grada za volonterski aktivizam

Priznanja se dodjeljuju organizatorima volontiranja i volonterima pojedincima, kao kandidatima za dodjelu priznanja "Zahvalnica volonteru/organizatoru volontiranja" i „Nagrada Grada Bijeljina za volonterski aktivizam“.

Prijedlog za dodjelu priznanja „Nagrada Grada Bijeljina za volonterski aktivizam“ mora sadržati: TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- naziv nagrade za koju se predlaže,

- podatke o predlagaču i kandidatu za dodjelu priznanja (ime i prezime za fizička lica, odnosno naziv, sjedište i ime ovlašćene osobe za pravna lica ),

- pisanu saglasnost kandidata za učešće u ovom postupku odabira,

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- opis najznačajnijih volonterskih akcija i njihov značaj za širu društvenu zajednicu,

- popis priložene dokumentacije koja potvrđuje da kandidat ispunjava propisane uslove i kriterijume u području za koje se dodjeljuje ovo priznanje Grada (potvrda, ugovor, izvještaj, brošura, novinski ili drugi medijski zapis i sl.).

Prijedlog za priznanje „Zahvalnica volonteru/organizatoru volontiranja“, pored navedenog kandidata i predlagača, mora sadržati i obrazloženje odnosno razloge zbog čega se neko lice predlaže. Uz prijedlog se može dostaviti i odgovarajuća dokumentacija, a obavezno će se dostaviti po zahtjevu Komisije.

Prijavu mogu podnijeti sva zainteresovana fizička i pravna lica. Prijave se podnose  na osnovu javnog poziva na obrascu za prijavu koji propisuje Komisija za dodjelu priznanja za volonterski aktivizam.

Rok za dostavljanje prijedloga ističe 21. dana od objavljivanja javnog poziva u Službenom glasniku Grada Bijeljina, na oglasnoj tabli Gradske uprave Grada Bijeljina i zvaničnoj internet stranici Grada Bijeljina http://www.gradbijeljina.org.

Više informacija na:

https://www.gradbijeljina.org/lat/news/obavjestenja/obavjestenja/5859.javni-poziv-za-prikupljanje-prijedloga-za-dodjelu-priznanja-grada-za-volonterski-aktivizam-------------------------------------------------------------------------------.html

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA