Akcija za prikupljanje pomoći Tamari Jeremić

Savez studenata Pravnog fakulteta u Bijeljini organizuje 10. decembra humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći 19-godišnjoj Tamari Jeremić iz Zvornika koja boluje od teškog oblika leukemije, a za čije je dalje liječenje i presađivanje koštane srži u Rimu potrebno 136.000 evra. Tamara Jeremić saznala je da boluje od leukemije pred polazak na fakultet.

Akcija za prikupljanje pomoći Tamari Jeremić

Humanitarna akcija biće organizovana u okviru takmičenja u besjedništvu i debati pod nazivom "Kulturno veče" u ponedjeljak, 10. decembra, u 18.00 časova u Centru za visoko obrazovanje u Bijeljini.

Predsjednik Saveza studenata Pravnog fakulteta Mirjana Trifković rekla je agencijama da će se dobrovoljni prilog prikupljati na takmičenju, na kojem će učestvovati dva debatna tima i pet besjednika. Prema njenim riječima, takmičenje u debati i besjedništvu predstavlja prezentaciju aktivnosti debatne i besjedničke sekcije koje već godinama postoje na Pravnom fakultetu.

- Debatni timovi saznaće temu za debatu sat vremena prije početka takmičenja, kako je propisano pravilima debate, dok će besjednici nastupiti sa različitim temama - objasnila je Trifkovićeva. Organizatori "Kulturne večeri" su Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Savez studenata Pravnog fakulteta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA