U auto salonu preuzeo audi vrijedan 139.000 KM, novac nije uplatio

Banjalučka policija izvršila je kriminalističku obradu lica A.D. iz opštine Doboj Jug zbog postojanja osnova sumnje da nije uplatilo novac za kupovinu vozila "audi", a koje je preuzelo.

U auto salonu preuzeo audi vrijedan  139.000 KM, novac nije uplatio

Zastupnik auto-kuće iz Banjaluke prijavio je policiji da je lice A.D. naručilo kupovinu putničkog vozila, za koje je prilikom preuzimanja predočilo dokaz o uplati u iznosu od 139.700 KM, te da je naknadno izvršenim provjerama utvrđeno da navedena uplata nije izvršena. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Tokom kriminalističke obrade od lica A.D. oduzeti su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela prevara, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučka policija izvršila je i kriminalističku obradu lica I.B. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, narušavanje nepovredivnosti stana i tjelesna povreda.

Lice I.B. je prijavljeno da je otkinulo registarske oznake sa parkiranog automobila i da je istog dana došlo do ulaznih vrata stana u kojem stanuje vlasnik vozila, gdje je lupalo na vrata i prijetilo, a potom i nasilno ušlo u stan.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nakon toga je na ulici šakom udarilo u glavu oštećeno lice koje je zadobilo povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA