Završena kuća za porodicu Novaković

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić posjetio je danas šestočlanu porodicu Novaković u naselju Patkovača kod Bijeljine kojoj su brojni donatori i gradska uprava pomogli da završi kuću u kojoj će ova porodica imati pristojne uslove za život.

Završena kuća za porodicu Novaković

Mićić je zahvalio donatorima koji su omogućili da ovoj porodici kuća bude u potpunosti završena. On je naveo da je za radove iz gradskog budžeta obezbijeđeno 6.000 KM, da su 5.000 KM obezbijedili donatori iz Švajcarske, a 4.000 KM izvođač radova, te da se sada u toj kući može živjeti.

Mićić je rekao da porodica Novaković, u kojoj nosilac domaćinstva Zoran radi samo u toku sezone za nadnicu, živi od primanja Centra za socijalni rad u Bijeljini.

Zoran Novaković, borac prve kategorije, zahvalio je gradonačelniku, donatorima i izvođaču radova koji su omogućili da u potpuno završenoj kući dočeka zimu.

"Nisam imao nekih velikih sredstava da bih mogao da ostvarim ovo, da i moja djeca krenu malo nabolje. Obrađujem malo zemlje, radim za dnevnicu i nemam nikakvih drugih prihoda osim dečijeg dodatka", rekao je Novaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

19°

  • 20:00

    18°C
  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    10°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

106 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

313 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI