SAMO RADNIK, BIJELJINSKI RADNIK!

Šest mjeseci ozbiljnog i predanog rada rezultiralo je velikim uspjehom, jesenjom titulom bez ijednog poraza! Iskrene čestitke igračima, trenerima, zaposlenima, navijačima i svim ljudima koji su od dana preuzimanja kluba svakodnevno uz Radnik, poručio je Nedeljko Ćorić, predsjednik Upravnog odbora FK Radnik Bijeljina. U saopštenju se još navodi...

SAMO RADNIK, BIJELJINSKI RADNIK!

"Jučerašnja utakmica u Prijedoru protiv velikog konkurenta ali i prijetaljskog kluba Rudara pokazala je da imamo pravi tim, pravog trenera i što je najvažnije pravu atmosferu u i oko kluba koja nas tjera da svi zajedno pružamo 100 odsto naših mogućnosti kako bi obradovali navijače i donijeli titulu prvaka Republike Srpske u Bijeljinu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prvu sezonu iskoristili smo za finansijsku konsolidaciju kluba, a već u drugoj ozbiljno smo krenuli i u ostvarivanje zacrtanih sportskih ciljeva. Ne krijemo našu ambiciju za povratak u Premijer ligu, tamo gdje nam je prema tradiciji i veličini i mjesto. Međutim, svjesni da bez zdravih temelja nema dugoročnog uspjeha nećemo dozvoliti da ambicija plasmana u premijer ligu poremeti druga dva podjednako važna cilja, a to su optimizacija klupskog kompleksa i nastavak ulaganja u omladinsku školu.

Jedini ispravan cilj jeste da stvorimo uslove gdje će talentom prebogat kraj moći svake godine da iznjedri nekoliko mladih igrača za prvi tim Radnika i gdje će okosnicu tog tima da čine momci iz Bijeljine i ostatka naše regije. Smatram da samo dugoročnim planiranjem Radnik može postati ozbiljan evropski klub i da sutra bez obzira ko njime upravljao imamo omiljeno mjesto okupljanja za našu djecu i nas kojima je fudbal u srcu.

S tim u vevzi, predostojeću pauzu iskoritićemo na najbolji način da postojeći tim ojačamo i vratimo nekog od domaćih fudbalera. Takođe nastavljaju se dalje aktivnosti na optimizaciji klupskog kompleksa i stvaranju optimalnih uslova za rad i razvoj naših mladih fudbalera.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Svim navijačima Radnika još jednom čestitam jesenju titulu, poručujem vam da se dobro odmorite i pripremite za izazove koje nas čekaju na proljeće, a i ljeto je jako blizu!", naveo je Nedeljko Ćorić, predsjednik Upravnog odbora FK Radnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA