U srednjoj školi u Loparama opremljen kabinet Pravoslavne vjeronauke

Blagoslovom NJegovog preosveštenstva episkopa zvorničko-tuzlanskog Fotija i posredstvom Kancelarije za vjersku nastavu ove eparhije dobijena su sredstva za opremanje kabineta Pravoslavne vjeronauke u Srednjoškolskom centru "Vuk Karadžić" u Loparama.

U srednjoj školi u Loparama opremljen kabinet Pravoslavne vjeronauke

Iz Eparhije zvorničko-tuzlanske su posebno zahvalili direktoru ove škole Bori Staniću, koji je obezbijedio prostoriju za kabinet i dao punu podršku radu na crkvenoškolskoj misiji. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Otkako je opremljen kabinet u školi, među đacima se osjeća potpuno drugačiji duh na nastavi Pravoslavne vjeronauke", navodi se u saopštenju Eparhije i dodaje da je Crkvena opština Lopare darovala svešteničke odežde i ikone za kabinet.

Povodom završetka zajedničkog projekta direktor škole je ugostio koordinatora za vjersku nastavu Eparhije zvorničko-tuzlanske, sveštenika Sinišu Šarenca.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Za svakim dobrim djelom, pa i ovim, treba glasno u zvona zvoniti, jer je ono na korist svih nas i naše duhovne nadgradnje", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA