P.B. i D.R. iz Bijeljine, ometali signal, otključavali skupocjena vozila i krali novac

Policajci su došli do saznanja da su P.B. i D.R. iz Bijeljine juče na području Gradiške, korištenjem uređaja za ometanje signala, otključali skupocjene automobile i iz njih ukrali novac.

 P.B. i D.R. iz Bijeljine, ometali signal, otključavali skupocjena vozila i krali novac
FOTO: Policijska uprava Gradiška

Saopšteno je to Policijske uprave Gradiška, odakle dodaju da su njihovi pripadnici, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije, te kolegama iz Banjaluke i Bijeljine, danas izveli akciju "CarGame", te uhapsili P.B. iz Bijeljine. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prethodno su, dodaje se u saopštenju, Policijskoj stanici Gradiška vlasnici vozila juče prijavili da su im nepoznata lica iz automobila ukrali novac. Pretreseni su kuća, pomoćni objekti kao i vozila koje koriste osumnjičeni.

"Pronađeni su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelima i to novac, uređaj za otključavanje vozila (ometač) i drugi predmeti,  koji će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku", naveli su iz policije.

P.B. iz Bijeljine je uhapšen, dok D.R. nije pronađen te je za njim, kako je potvrđeno "Nezavisnim novinama", raspisana potraga.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA