U školi u Dvorovima Božićni post počeo podjelom besplatnih knjiga "Novog zavjeta"

Na početku Božićnjeg posta u hrišćanskom duhu darivanja u OŠ "Dvorovi" iz Dvorova nastavnik pravoslavne vjeronauke đakon Mladen Jović svim učenicima osmog i devetog razreda poklonio je knjigu "Novi zavjet".

U školi u Dvorovima Božićni post počeo podjelom besplatnih  knjiga "Novog zavjeta"

U ovoj školi razgovorajući sa učenicima došlo se do saznanja da veliki broj učenika u svojim domovima nema ovu svetu knjigu, izvor hrišćanske vjere, koju su sastavili bogonadahnuti ljudi, u kojoj su oni zapisali istine i tajne koje je Bog otkrio ljudima. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Po mišljenju vjeroučitelja  svaka riječ "Pisma" je riječ Božija i ima moć da liječi tjelesna i duhovna oboljenja. Od apostolskog doba pa do ovog našeg vremena "Sveto Pismo" je služilo i služi kao čuvar prave vjere, istinske vrline, bogonadahnuto, korisno za učenje, za ispravljanje i za vaspitanje u pravdi i istini.

"Zahvalni smo nastavniku koji je svojim ličnim zalaganjem i sredstvima obezbjedio da se ova sveta knjiga nađe u rukama naših učeka. Nastavnik je i ranije poklonio pravoslavne hrišćanske knjige školskoj biblioteci kao i muzičke instrumente orgulje i harmoniku školi. Ovim poklonom naši đaci su obogaćeni izuzetnom knjigom koja nikada ne zastarjeva i koja predstavlja temelj hrišćanske vjere istakao je direktor škole Čedo Janković ".

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA