Sutra oblačno i toplije

  • BiH
  • 29. Nov 2023.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će preovladavati pretežno oblačno, suvo i toplije vrijeme uz nagli porast temperature vazduha i jak do olujni vetar.

Sutra oblačno i toplije
FOTO: Bijeljina Danas

Poslije podne očekuje se nailazak oblačnosti sa zapada koja donosi kišu i zahvatiće zapadne i jugozapadne predjele, a slaba kiša je moguća i ponegdje na sjeveru, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od minus tri do jedan, do sedam na jugu, u višim predjelima od minus sedam stepeni, a maksimalna od osam na istoku i duž rijeke Save do 16 stepeni na zapadu, u višim predjelima od pet stepeni Celzijusovih.

Prije podne duvaće slab do umjeren, promjenljiv vjetar, poslije podne u pojačanju i skretanje na umjeren i jak, povremeno sa olujnim udarima, južni.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas je u BiH preovladavalo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a lokalno slab snijeg je prije podne zabilježen u istočnim područjima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Kalinovik i Sokolac minus jedan, Kneževo, Mrakovica, Han Pijesak i Čemerno nula, Sarajevo dva, Gacko, Mrkonjić Grad i Srebrenica tri, Zenica, Drinić, Ribnik i Šipovo četiri, Zvornik, Tuzla, Višegrad, Rudo i Foča pet, Bijeljina, Doboj i Novi Grad šest, Prijedor, Srbac, Bihać i Drvar sedam, Banjaluka osam, Široki Brijeg devet, Mostar i Bileća 10, Neum 12, Trebinje 13 stepeni Celzijusovih. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA