Višković: Planirano znatno više sredstava za boračko-invalidsku zaštitu

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković upoznao je danas predstavnike boračkih udruženja da je projekcijom budžeta Srpske za 2024. godinu planirano znatno više sredstava za korisnike iz oblasti boračko-invalidske zaštite.

Višković: Planirano znatno više sredstava za boračko-invalidsku zaštitu
FOTO: Srna

Višković je u okviru konsultacija sa socijalnim partnerima o izradi budžeta za 2024. godinu, u odvojenim susretima razgovarao sa predstavnicima Saveza logoraša Srpske, Saveza udruženja civilnih žrtava rata Srpske, te predstavnicima Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida Srpske. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je podržao aktivnosti ovih udruženja i njihove planove za naredni period, te istakao da će Vlada nastaviti da u kontinuitetu pomaže njihov rad, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na sastanku je razgovarano o daljem unapređenju položaja ove kategorije građana, s posebnim akcentom na zdravstvenu zaštitu.

Predstavnici ovih usruženja zahvalili su premijeru Viškoviću za podršku i ukazali na dobru saradnju sa Vladom Republike Srpske.

Sastanku su prisustvovali ministar finansija Zora Vidović i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Danijel Egić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA