Milovanović: Baš je zanimljivo čuti šta "tajno" o SNSD priča bivši partner iz Koalicije

Gradski odbor SNSD Bijeljina dospio je u žižu interesovanja javnosti odlukom da odbornici te stranke, koji su i direktori, vrate odborničke mandate stranci.

Milovanović: Baš je zanimljivo čuti šta "tajno" o SNSD priča bivši partner iz Koalicije

Nekoliko dana prije toga, Gradski odbor podržao je inicijativu Predsjedništva GrO i donio odluku da se ad akta stavi koalicija “Dogovor za Bijeljinu” kao i svi dokumenti koji su proistekli iz te koalicije. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U pitanju su stranke skupštinske većine koje su zajedno pokušale da opozovu gradonačelnika Ljubišu Petrovića (SDS), ali su 19. marta potučene na sve i jednom biračkom mjestu.

Ali, izgleda da se neće završiti na tome

"Baš je zanimljivo čuti šta “tajno” o SNSD priča bivši partner sa lokala nakon što smo koaliciju raskinuli. Predlažem im da vrate funkcije, odu u opoziciju i da počnu javno pričati. Nema smisla da se muče na direktorskim funkcijama i da se pate u UO ili NO", napisao je na svom profilu predsjednik Gradskog odbora SNSD, Miroslav Milovanović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je na konferenciji za novinare 10. novembra najavio da će kandidat za gradonačelnika Bijeljine na lokalnim izborima naredne godine sigurno biti iz SNSD.

Kaže da je moguća koalicija sa svim političkim subjektima koji budu podržali tog kandidata.

Milovanović je još rekao da je postojanje koalicije “Dogovor za Bijeljinu” izgubilo smisao nakon neuspjelog referenduma 19. marta kada su građani podržali aktuelnog gradonačelnika Bijeljine.

-Sljedeće godine su lokalni izbori i SNSD će se u naredna dva mjeseca okrenuti stranačkim organima, mjesnim odborima, izvlačiti zaključke iz prethodnog perioda i pokušati da se što bolje pripremi, a onda ćemo donositi odluke o tome ko će biti kandidat za gradonačelnika – rekao je Milovanović.

On je istakao da SNSD Bijeljina neće vršiti nikakve kalkulacije sa bilo kim u smislu bilo kakvih ustupaka da bi neka od partija podržala kandidata za gradonačelnika iz SNSD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA