„Luckasti klovnovi“ obradovali najmlađu publiku

Bijeljinski mališani još jednom su napunili veliku salu Centra za kulturu ,,Semberija", ovoga puta na urnebesnoj predstavi "Luckasti klovnovi". Ova predstava, nakon oktobarske „Pepa prase“ i novembarske „Mačak u čizmama“, treća je u nizu besplatnih predstava Pozorištanca „Maslačak“ koje Grad finansira na dar mališanima Bijeljine.

„Luckasti klovnovi“ obradovali najmlađu publiku

,,Maslačak" već duži niz godina uveseljava najmlađi dio gradske publike, a vizija Grada je da, finansiranjem besplatnih ulaznica barem jednom svakog mjeseca omogući gledanje predstave i onim sugrađanima koji to žele, a možda i nisu u mogućnosti izdvojiti novac za ulaznicu u nekom od redovnih termina. Zbog toga je plan Grada da se ovakve predstave organizuju i ubuduće, na radost kako djece tako i roditelja. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



Marija Ćosić iz Pozorištanca „Maslačak“ ovom prilikom je istakla da je jako raduje što je Grad uzeo učešće i podržao njihov rad, na korist cjelokupne zajednice.

- Smatramo da je ovo jako bitna djelatnost za zdravo i kvalitetno odrastanje djece, jer na ovaj način razvijamo njihovu maštu, širimo njihov vokabular i učimo ih navikama posjećivanja pozorišta koje će oni sačuvati čitavog svog života – postati redovna, obrazovana i kvalitetna publika. Jako smo sreći što nam je Grad pružio podršku, prepoznao naš kvalitet i nagradio naš rad. Primjećujem danas i mnogo novih lica, uz lica koja redovno u publici viđam, što me posebno raduje, jer to znači da je Grad omogućio i nekim ljudima koji nisu bili u mogućnosti da posjete predstave da to sada učine, zaključila je Ćosić.

Zbog ograničenog broja mjesta u sali, sve ulaznice se brzo podijele. S toga pozivamo sve zainteresovane da i narednog puta požure i na vrijeme ugrabe svoju ulaznicu na biletarnici Centra za kulturu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA