Novi detalji monstruoznog ubistva: Evo sa koliko udaraca sjekirom je sin usmrtio majku u Bijeljini, pa zapalio njeno tijelo

Dosadašnja istraga pokazala je da je M. V. (18) sa najmanje dva udarca sjekirom usmrtio majku S. V. (50) u njihovoj porodičnoj kući u Bijeljini, saznaje Srpskainfo.

Novi detalji monstruoznog ubistva: Evo sa koliko udaraca sjekirom je sin usmrtio majku u Bijeljini, pa zapalio njeno tijelo
FOTO: InfoBijeljina

Nakon što je ubio majku, M. V. je zapalio njeno tijelo i kuću, kako bi prikrio dokaze. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Odmah nakon što je ugašen požar na tijelu su primjećene povrede zbog čega je naređena i obdukcija tijela. Daljom istragom utvrđeno je da on nju najmanje dva puta udario sjekirom u glavu i da je ona tom prilikom zadobila povrede glave i mozga od kojih je preminula na licu mjesta – rekao je izvor Srpskainfo.

Ovo monstruozno ubistvo se desilo juče u 8 časova i mjestu Velika Obarska kod Bijeljine.

U OJT Bijeljina rekli su da je S.V. preminula  usljed teške povrede glave i mozga, koje povrede su joj nanesene udarcima sjekirom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Za smrt se sumnjiči njen sin M.V. (18). Nakon što je nastupila smrt oštećene, osumnjičeni je zapalio njeno tijelo. On je i uhapšen – rekli su u juče u OJT Bijeljina.

Izvor Srpskainfo pojasnio da za sada nije poznato šta je motiv ovog ubistva, a očekuje se da bi uskoro moglo biti više informacija.

Ubici će biti predložen pritvor, a u koliko on bude sarađivao sa policijom i tužilaštvom moglo bi se saznati zbog čega je odlučio da majku ubije na ovako brutalan način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA