Kao iz filmova naučne fantastike: Prvi pogled u Tesla Cybertruck (VIDEO)

  • Auto-moto
  • 03. Dec 2023.

Prvi Tesla Cybertruck primjerci isporučeni su, a lično je Ilon Mask dao ključeve u ruke kupcima prilikom ceremonije u Ostinu, u saveznoj američkoj državi Teksas.

Kao iz filmova naučne fantastike: Prvi pogled u Tesla Cybertruck (VIDEO)
FOTO: DepositPhotos

Sada, ekipa specijalizovanog sajta Top Gear je na TikToku objavila video-snimak gdje prikazuju neke od osnovnih funkcija koje Cybertruck ima, kao i kako rade. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prvo, svi spoljni paneli napravljeni su od nerđajućeg čelika, zbog čega su gotovo svi ravni. Sa prednje strane nalazi se dugme (iznad sakrivenih svjetala), koje možete pritisnuti kako bi se otvorila korisna pregrada.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Za šoferšajbnu su iz Top Gear ekipe rekli da je u pitanju "najveći komad stakla u auto-moto industriji", što, prema njihovim riječima, važi i za brisač.

Sa strane, nalazi se dugmad kojima se otvaraju zadnja i prednja vrata, a pozadi su tri dugmeta pomoću kojih možete da pomjerite krov, kao i da izbacite rampu kako biste dobili na prostoru. Iza poklopca, nalaze se svi mogući priključci (npr. USB) koji vam mogu zatrebati tokom vožnje.

"Možda izgleda kao Sci-Fi fantazija, ali je u pitanju koristan kamionet", zaključak je stručnjaka sa Top Gear kanala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA