Slaviša i Đorđe Perić na prijemu kod gradonačelnice Graca

Povodom nedavno održanog 8."Akkordeonfesta", gradonačelnica Grada Grac upriličila je prijem za profesora Slavišu Perića i mladog virtuoza Đorđa Perića.

Slaviša i Đorđe Perić na prijemu kod gradonačelnice Graca

Gradonačelnica, gospođa Elke Kahr, izrazila je svoju zahvalnost profesoru Periću za organizaciju sada već tradicionalnog 8. "Akkordeon" festa, te afirmaciju i promociju akademske harmonike u Austriji. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Takođe, uputila je čestitke mladom virtuozu, trinaestogodišnjem Đorđu Periću iz Bijeljine na postignutim rezultatima i promociji pravih vrijednosti, te  poželjela sreću u nastavku koncertnih aktivnosti.

"Zahvaljujem se na kontinuiranoj podršci gradonačelnici grada Graz. Ovogodišnji festival okupio je učesnike iz: Austrije, Slovačke, Italije, Njemačke, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Učinićemo sve da u narednom periodu festivalske aktivnosti budu još sadržajnije, sa tendencijom da "Akkordeonfest" postane jedan od najznačajnijih festivala u Evropi. Takođe prilikom sastanka razmatrane su mogućnosti kandidature i organizacije Svjetskog kupa harmonike u Grazu, gradu koji nosi epitet evropske prestonice kulture", rekao je profesor Slaviša Perić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA