U Srpskoj i sutra snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra je povremeno moguć slab prolazni snijeg ponegdje na istoku, dok će u ostalim predjelima biti sunčano uz slabu do umjerenu oblačnost.

U Srpskoj i sutra snijeg

Ujutro se očekuje prestanak padavina, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Poslije podne dolazi do smanjenja oblačnosti na jugu i zapadu, a uveče će biti pretežno vedro i hladno uz formiranje magle u dolinama rijeka i po kotlinama.

U Hercegovini i na jugozapadu duvaće umjerena bura, a u drugim predjelima slab sjeverni i sjeveroistočni vjetar, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus četiri do dva, na jugu do pet, u višim predjelima od minus sedam, a dnevna od nula do šest, na jugu do 10, u višim predjelima od minus četiri stepena Celzijusova.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Kneževo minus jedan, Han Pijesak nula, Bijeljina, Zvornik, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Drinić, Sokolac, Srebrenica i Čemerno jedan, Banjaluka, Prijedor, Doboj, Višegrad, Kalinovik, Sarajevo, Ribnik i Srbac dva, Gacko i Rudo tri, Foča pet, Bileća osam, Mostar 10, Trebinje 11 i Neum 12 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA