MUP: U akciji "Advokat" pronađena četiri pištolja i municija

Policija je pronašla četiri pištolja i minuciju tokom pretresa privatnih i poslovnih prostorija u Banjaluci koje koristi lice D.S, uhapšeno u akciji "Advokat", saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

MUP: U akciji "Advokat" pronađena četiri pištolja i municija

Ovo lice predato je jutros Posebnom odjeljenju Republičkog tužilaštva za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima napad na sudiju ili javnog tužioca u sticaju sa krivičnim djelima nedozvoljena prozivodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na osnovu pismene naredbe Okružnog suda Banjaluka izvršen je pretres privatnih i poslovnih prostorija koje koristi osumnjičeni D.S. i tom prilikom je pronađen veći broj predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima - četiri pištolja, 435 komada municije različitog kalibra i mobilni telefon.

Akciju kodnog naziva "Advokat" realizovali su policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA