Vukanović otkrio ko mu je najveći politički protivnik i šta zamjera Ljubiši Petroviću

Vidjećemo ko će u Banjaluci imati kandidate. Draško Stanivuković ne može imati našu podršku. On je naš najveći politički protivnik, poručio je lider liste Za pravdu i red Nebojša Vukanović.

Vukanović otkrio ko mu je najveći politički protivnik i šta zamjera Ljubiši Petroviću
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Ponovo je optužio gradonačelnika Banjaluke da je izdao, iznevjerio narod, prešao na drugu stranu, pogazio sve što je pričao. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

–Nema više bate, seke, Prointera. Ja sam prije par mjeseci izgubio 10.000 makara jer sam rekao da će Prointer graditi zgradu u centru Banjaluke. Sud je rekao „nije zgrada napravljena, vi ste slagali“. Sada se zgrada počinje praviti, Stanivuković je dao dozvolu. Nisam se borio da bi gospodin Stanivuković dilovao sa Kajom, Prointerom i sa moćnicima iza kulisa. I da bi se nastavio korupcionaški razrađeni sistem. On se divi Dodiku, kopira ga i ne može imati našu podršku – jasan je Vukanović za N1.

Prokomentarisao je i spekulacije da bi gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović iz SDS mogao da pređe u NF Jelene Trivić. Takođe, zamjerio mu je odlazak na protestni skup koga je u Banjaluci organizovao poslanik NF, Radislav Dončić.

-Petrović principijelno govori protiv papaka, bio sam iznenađen kada sam ga vidio. Dončić je promijenio stranku, napustio PDP koji mu je dao mandat i prešao kod Jelene Trivić pod čudnim okolnostima. Neprincipijelno je da Petrović ide na skup gdje se prozivamo ja, Borenović, Miličević. Šta će biti politički put gospodina Petrovića, ne znam. Mi se borimo protiv režima, protiv SNSD i ne miješamo se u njihove kadrove. Osim kada Cicko Bjelica, Vasilije Perić, Draško Stanivuković… pređu na drugu stranu – rekao je, između ostalog, Vukanović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA