Pobuna u zatvoru zbog Vanjinih (14) ubica: Prolaze torturu, robijaši prave haos čim ih ugledaju!

Zatvorenici zatvora "Skoplje" u Šutci se bune kad god zatvorska straža izvede osumnjičene za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske (14).

Pobuna u zatvoru zbog Vanjinih (14) ubica: Prolaze torturu, robijaši prave haos čim ih ugledaju!
FOTO: EPA - EFE

Slučaj Vanje Đorčevske (14) šokirao je ceo region, istraga i dalje, glavni osumnjičeni Ljupčo Palevski Palčo je u utorak uhapšen u Turskoj, a kako saznaje portal "Skoplje 1", zatvorenici u zatvoru "Skoplje" u Šutci se bune kad god stražari izvode osumnjičene za kidnapovanje i otmicu Vanje Đorčevske. Zatvorenici kad god ih vide, oni ih psuju, vređaju, pljuju, lupaju po zidovima ćelija i bune se. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Direktor zatvora Filip Andov nije ni potvrdio, ali ni negirao ovu informaciju. Samo je rekao da je bezbednosna situacija u zatvoru dobra.

"Oni su razdvojeni od ostalih zatvorenika. Ne mogu svi stražari da dođu do njih. Ulazi se sa specijalnom karticom koju imaju samo određeni čuvari. Konstantno su pod nadzorom zbog visine zločina koji su počinili i u skladu sa zakonom i protokolom", rekao je Andov.

Zatvorenici su zgroženi ubistvom Vanje Đorčevske. Trojica od četvorice osumnjičenih priznala su krivicu, a jedini koji nije priznao krivicu je otac Vanje, Aleksandar Đorčevski. On tvrdi da ih ne poznaje, kao i da im je odao važne informacije o njenom kretanju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA