Nevladinim organizacijama oko 120.000 KM

Za materijalne troškove nevladinih organizacija gradska uprava će u narednoj godini izdvojiti oko 70.000 KM, a za projekte za koje oni budu konkurisali biće izdvojeno 50.000 KM.

Nevladinim organizacijama oko 120.000 KM

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić rekao je da je gradska uprava u protekloj godini imala veoma dobru saradnju sa svim nevladinim organizacijama u gradu.

"Grad koji ima veliki broj nevladinih organizacija smatra se demokratskim. Ako je to tačno, mi smo onda demokratski grad jer imamo više od 80 nevladinih organizacija", rekao je Mićić na prijemu za nevladine organizacije.

On je dodao da je rad ovih organizacija od velikog značaja za Bijeljinu, jer predstavlja sponu između građana i gradske uprave. Mićić je organizovao i prijem za predstavnike omladinskih organizacija kojima je zahvalio za dobru saradnju, ali i strpljenje.

"Dugo smo čekali na završetak izgradnje Centra za kulturu koji treba da korste mladi. Želimo da sav sadržaj Centra prilagodimo mladima", rekao je Mićić.

Gradska uprava organizovala je i prijem za medije sa područja Bijeljine kojima je zahvalila za saradnju i korektno izvještavanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA