Za održavanje javnih površina 431.370 KM

Za održavanje i čišćenje javnih površina na području Bijeljine za 11 mjeseci ove godine gradska uprava je izdvojila 431.370 KM, dok je za održavanje javnog gradskog zelenila izdvojeno 375.660 KM.

Za održavanje javnih površina 431.370 KM

Za održavanje, čišćenje i pranje javnih površina u Janji izdvojeno je 65.375 KM, dok je za odvoz komunalnog otpada iz mjesne zajednice Brijesnica i Donja Ljeljenča izdvojeno 13.440 KM.

Za održavanje javne higijene, odvoženje i deponovanje komunalnog otpada zadužena su bijeljinska preduzeća "Komunalac" i "Patriot".

Preduzeće "Patriot" zaduženo je za uređenje gradskog parka, izlazno-ulaznih putnih pravaca i obale kanala Dašnica, kao i pranje javnih površina na području grada.

Za ove poslove gradska uprava je izdvojila ukupno 176.760 KM. Za čišćenje divljih deponija izdvojeno je 57.146 KM iz gradskog budžeta.

Na inicijativu Švedske agencije za međunarodni razvoj /SIDA/ Vlada Švedske donirala je Bijeljini novu komunalnu opremu sa ciljem poboljšanja upravljanja čvrstim komunalnim otpadom.

Oprema je smještena u preduzeće "Komunalac", a donirano je 500 kanti, 200 kontejnera, 23 skip-kontejnera i jedno specijalno motorno vozilo za odvoz komunalnog otpada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA