Dječiji kutak za mališane iz Donje Čađavice

Organizacija žena "Lara" otvorila je danas "Dječiji kutak" u dvorištu Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" u Mjesnoj zajednici Gradac u Donjoj Čađavici kod Bijeljine, za šta je obezbijedila 600 KM.

Dječiji kutak za mališane iz Donje Čađavice

Predstavnica "Lare" Maja Stanković rekla je da je, u okviru projekta "Rodno-inkluzivne zajednice u BiH", ova organizacija imala mogućnost da organizuje seminar za mlade lidere iz političkih stranaka na kome su oni predlagali projekte kojima bi se unaprijedio položaj žena, djece, ali i muškaraca u njihovim mjesnim zajednicama.

Prema njenim riječima, "Lara" je odlučila da podrži projekat izgradnje školskog igrališta za djecu u Mjesnoj zajednici Gradac, kao i još dva projekta koji će biti realizovani u narednom periodu.

"U okviru projekta uređeno je dječije igralište, kupljen je tobogan, ljuljaška i klackalica da bi djeca imala gdje da provode slobodno vrijeme", rekla je Stankovićeva.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić zahvalio je "Lari" na realizaciji projekta, čiji će rezultati najviše koristiti djeci, koja će, osim škole, moći koristiti i ovo igralište.

Osnovnu školu "Petar Petrović Njegoš" pohađa 10 učenika u tri razreda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA