Danas sahrana žrtava u Loparama

U Loparama će danas biti sahranjene žrtve trostrukog ubistva - Mara Đokić (60), njen sin Dražen (39) i snaha Mira (36) Đokić. Okružni tužilac iz Bijeljine Mira Medić izjavila je Srni da su, prema nalazu obdukcije, sve žrtve imale po dvije prostrelne rane na grudima.

Danas sahrana žrtava u Loparama

Ubica Dragan Đokić (56), koji je nakon zločina pucao sebi u glavu iz automatske puške, prebačen je iz bijeljinske bolnice na liječenje u Banja Luku.Prema riječima tužioca, on se nalazi pod policijskim nadzorom i bit će saslušan kada se medicinski oporavi da bi mogao da prisustvuje ročištu.

Od članova porodice Đokić Srna saznaje da je trinaestogodišnji dječak kojem je ubica pucao u noge još u bolnici i da se oporavlja, te da je psihički dobro.U stanu u kojem su ubijeni supružnici i ranjen njihov sin u vrijeme zločina nalazio se i brat Mire Đokić.

Članovi porodice kažu da je motiv ubistva zla narav ubice koji je prije zločina napisao oproštajno pismo i pripremio odijelo u kojem će biti sahranjen.Penzionisani policajac Dragan Đokić je 28. decembra uvečer na ulici u centru Lopara ubio bratovu suprugu, potom je u stanu ubio bratovog sina i snahu i ranio njihovog sina, te pokušao da izvrši samoubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA