Centar InLingua slavi treći rođendan!

Centar za strane jezike InLingua, koji se nalazi u naselju Intergaj, počeo je sa radom u februaru 2021. Sa osnivačicom Centra, Danijelom Simić, master profesorkom engleskog jezika i književnosti, razgovarali smo o radu i ponudi ovog Centra.

Centar InLingua slavi treći rođendan!

Za početak, kako ste se odlučili na ovakav poslovni poduhvat?

Želja je oduvijek postojala, samo je trebalo dovoljno hrabrosti i volje da se prigrli strah. Da bi poslovni poduhvat ovog tipa bio uspješan, djeca moraju da vas vole, da uživaju u učenju jezika, da ga uče sa radošću i na jedan zabavan način. Ključ uspjeha je da rastemo zajedno.

Zašto izabrati Centar InLingua?

Centar InLingua nudi kurseve engleskog jezika na svim nivoima (od A1 do C2) i priprema polaznike za polaganje nekog od međunarodno priznatih ispita, kao i formu IELTS ispita. Pored engleskog, koji je dominantan jezik u našem Centru, u ponudi od samog početka, imamo i njemački i italijanski jezik. Posebno sam ponosna na činjenicu da se italijanski, koji je treći jezik po popularnosti u Evropi, nudi jedino u našem Centru, kako za djecu, tako i za odrasle, na svim nivoima, a za nastavu je zadužena sjajna prof. Duška, doktorand italijanskog jezika i književnosti. Za njemačkim jezikom je posljednjih godina sve veća potražnja, a ja volim sa ponosom da istaknem da su naši prvi upisani polaznici njemačkog  upravo djeca uzrasta od već 6 godina. Nastavu vodi mladi prof. Damir koji je pored završenih studija njemačkog jezika, takođe boravio u Njemačkoj.

Centar ima u ponudi i engleski jezik za uzrast od pete godine koji se zasniva na elementima Montesori metode. Ovo je program gdje su mašta i kreativnost jako bitni i gdje se uči putem igre, a koji vodi učiteljica Ljiljana koja ima dugogodišnje iskustvo u razrednoj nastavi i sertifikovan je Montesori predavač i koju djeca naprosto obožavaju. Jako sam ponosna na tim saradnika.

U našu standardnu ponudu spada i mogućnost online nastave,za one koji vole da tempo učenja prilagode sebi, kao i kursevi jezika za firme, gdje su pored standardnih, u ponudi i specijalistički kursevi, prilagođeni strukturi poslovanja svake kompanije.

Na šta posebno obraćate pažnju u radu sa polaznicima?

Prije svega, htjela bih da istaknem činjenicu da naš rad organizujemo u malim grupama, kako bismo našim polaznicima omogućili što bolji kvalitet učenja.

Naši programi su u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike (A1 – C2), a prije raspoređivanja u grupe, ukoliko se ne radi o početnom nivou, nove polaznike testiramo, kako bismo precizno utvrdili nivo znanja i usmjerili ih na kurs koji je adekvatan njihovom uspješnom nastavku učenja jezika.  U našem radu koristimo strane udžbenike i dodatne materijale na stranim jezicima koji su u skladu sa programom i nivoom kursa.


Danijela Simić, master profesor engleskog jezika i književnosti

Uveli smo i interaktivnu tablu, koja našim polaznicima omogućava učenje putem video materijala i na tu činjenicu smo jako ponosni, jer na ovaj način učenje jezika postaje slikovitije i dinamičnije.

Upisom u naš Centar postajete dio porodice. Sve informacije o našem Centru mogu da se pronađu na našoj web stranici www.centarzastranejezike.com ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA