Preminula beba koja je ispala djedu u podrum

Beba, koja je imala svega četiri mjeseca, a koja je djedu ispala iz nosiljke u Paraćinu, nažalost, preminula je u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj u Beogradu, potvrđeno je za Telegraf.rs u toj ustanovi.

Preminula beba koja je ispala djedu u podrum

- Već na prijemu potvrđeno je da je povreda jako teška i ikompatabilna sa životom, i pored svih napora ljekara i borbe za život, dete je nažalost podleglo povredama - rekla je za Telegraf.rs prof. dr Dušica Simić, šef Intenzivne njege u klinici u Tiršovoj. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Jeziv slučaj dogodio se 29. januara u kasnim večernjim satima kada je nesrećno dijete djedu ispalo iz nosiljke.

Užasan trenutak dogodio se kada je navodno djeda pokušao da namjesti ćebe u nosiljci u kojoj je beba bila.

Dijete je palo sa prvog sprata između stepenica u podrum, odmah je prevezeno u bolnicu ali nažalost nije mu bilo spasa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U tom trenutku iz nosiljke je ispala beba i sa prvog sprata, kroz prostor između stepenica, pala u podrum zgrade. Bebu su odmah uzeli roditelji, koji su išli iza djeda, i odveli je u paraćinsku Hitnu pomoć na Odjeljenje pedijatrije.

Ovo nije inače jedina tragedija koja je zadesila ovu porodicu. Otac bebe inače, izgubio je brata i sestru u požaru prije 14 godina.

U vatrenoj stihiji koja je 5. marta 2010. zahvatila dječiju sobu u kući porodice Đuričić, u paraćinskom selu Glavica, izgoreli su trogodišnji blizanci. Njihov stariji brat - otac bebe, bio je u drugom delu kuće i pukom srećom ostao je tada nepovrijeđen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA