Druženje Tuzlaka: Nagradna tombola – glavna nagrada putovanje za dvije osobe u Grčku all-inclusive

Ljubav prema rodnom kraju je neizmjerna i duboko ukorijenjena, a članovi Zavičajnog udruženja Tuzlaka u Bijeljini brižno njeguju bogatu tradiciju i naslijeđe svog predivnog zavičaja. U proteklih devet godina, upornim radom i izuzetnom predanošću, nesebično su čuvali uspomene na rodni kraj, osiguravajući da njegova ljepota i značaj ostaju vječno živi.

Druženje Tuzlaka: Nagradna tombola – glavna nagrada putovanje za dvije osobe u Grčku all-inclusive

Iako su se Tuzlaci raselili po cijelom svijetu tokom protekle trideset i dvije godine, nikada nisu zaboravili svoje korijene i tradiciju druženja u svom novom zavičaju. I ove godine, s radošću planiraju okupljanje kako bi se zajedno prisjetili nevjerovatnih uspomena na svoj rodni kraj, njegujući tako značenje pripadnosti i ponosa.

U subotu 16. marta, s nestrpljivim iščekivanjem održava se sedmo po redu „Druženje Tuzlaka“ u Bijeljini, što je ujedno izvanredna vijest koja sa sobom nosi ogroman entuzijazam. Kao i u svim prethodnim godinama, očekuje se nevjerovatan odaziv i toplina atmosfere koja unosi nemjerljivu radost u svakog posjetioca.

Iz Udruženja navode da će tom prilikom za sve prisutne biti organizovana nagradna tombola, a glavna nagrada je putovanje u vrijednosti od 5.000 KM all inclusive – 7 noćenja za dvije osobe u Grčku! Sretni dobitnik biće izvučen na dan samog okupljanja, a ovo divno putovanje poklanja porodica Tomić iz Čaklovića. Pozivamo sve Tuzlake i ljude dobre volje da nam se pridruže u ovom nezaboravnom događaju, podijele lijepo raspoloženje, uživaju u druženju i kupovinom nagradne tombole podrže izgradnju Zavičajnog muzeja Tuzlaka u Bijeljini.

Sigurno je da je ovo događaj koji nijedan Tuzlak ne smije propustiti. Spoj tradicije, nostalgije i sadašnjosti stvara posebnu magiju koja preplavi srca svih prisutnih, a toliko pažnje posvećene svakom detalju organizacije sigurno će samo dodati sjaj i blistavost ovom druženju ispunjenom emocijama i ljubavlju prema zavičaju.

Ulaznice i tombola su već u prodaji, a za više informacija i rezervacije možete pozvati kontakt brojeve: 065/651-695; 065/941-079.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA