Druženje Tuzlaka za Zavičajni muzej u Bijeljini i nezaboravnu Grčku avanturu

Zavičajno udruženje Tuzlaka u Bijeljini i ove godine organizuje nezaboravno veče u svečanom salonu "Grand". "Na ovo druženje ne pozivamo samo Tuzlake, već i sve naše prijatelje u Bijeljini i Semberiji - našem novom zavičaju" - poručili su iz Zavičajnog udruženja.

Druženje Tuzlaka za Zavičajni muzej u Bijeljini i nezaboravnu Grčku avanturu

Ulaznice su već dostupne, a zainteresovani za dolazak mogu ih nabaviti u restoranu "Grand" ili izvršiti rezervaciju putem telefonskih brojeva: 065 651 695 i 065 941 079.

Cijena ulaznice uključuje neograničenu konzumaciju hrane i pića, kao i kulturno-umjetnički program. Ali, to nije sve!

Organizatori su pripremili i nagradnu tombolu, a glavna nagrada je putovanje za dvije osobe u Grčku u vrijednosti od 5.000 KM, sa all-inclusive aranžmanom za 7 noćenja!

Srećni dobitnik biće izvučen tokom samog događaja, a ovo izvanredno putovanje poklanja porodica Tomić iz Čaklovića.

Sav prihod od prodaje tombola usmjeriće se prema početku izgradnje Zavičajnog muzeja Tuzlaka u Bijeljini, za koji su 2016. godine dobili blagoslov od Eparhije zvorničko-tuzlanske. Muzej bi bio podignut na eparhijskom zemljištu u naselju „Pet jezera“ u Bijeljini, kako bi ostao u trajnom vlasništvu Srpske pravoslavne crkve kao narodnog i crkvenog dobra.


Idejno rješenje - Zavičani muzej Tuzlaka u Bijeljini

Pozivamo sve Tuzlake i ljude dobre volje da se 16. marta pridruže 7. Druženju Tuzlaka, podijele lijepo raspoloženje, uživaju u druženju i kupovinom nagradne tombole podrže izgradnju Zavičajnog muzeja Tuzlaka u Bijeljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA