Sutra se očekuje oblačno vrijeme uz sunčane intervale: Najviša dnevna temperatura vazduha do 20 stepeni

  • BiH
  • 21. Feb 2024.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje oblačno vrijeme, uz sunčane intervale samo na krajnjem istoku i jugu, te maksimalnu temperaturu vazduha do 20 stepeni Celzijusovih.

Sutra se očekuje oblačno vrijeme uz sunčane intervale: Najviša dnevna temperatura vazduha do 20 stepeni

Padavine se očekuju uveče i u noći na jugu i ponegdje na jugozapadu, dok će vjetar biti umjeren do jak, na momente olujni, južnih smjerova. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od jedan do sedam, u višim predjelima od minus tri stepena Celzijusova, a maksimalna od 13 do 20 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i FbiH danas je preovladavalo umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus četiri stepena, Kalinovik i Han Pijesak četiri, Sokolac i Ivan sedlo pet, Kneževo, Mrakovica i Čemerno sedam, Gacko, Srebrenica i Sarajevo osam, Višegrad, Mrkonjić Grad, Rudo i Foča 10, Drinić, Zvornik, Ribnik, Šipovo, Bugojno, Livno i Tuzla 11, Gradačac 12, Bijeljina, Doboj i Zenica 13, Prijedor, Srbac, Sanski Most i Bihać 14, Banjaluka, Bileća, Novi Grad, Drvar i Široki Brijeg 15, Mostar, Neum i Stolac 16, te Trebinje 17 stepeni Celzijusovih.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA