Nestorović i Pavić napustili "Mi – Glas iz naroda"

Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić napustili su pokret "Mi – Glas iz naroda", saopšteno je iz tog pokreta.

Nestorović i Pavić napustili "Mi – Glas iz naroda"
FOTO: Facebook

Kako se navodi, do nesporazuma u rukovodstvu je došlo na sastanku koji je održan juče. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nestorović je, kaže se u saopštenju, ultimativno tražio da bude predsjednik te stranke iako je bilo dogovoreno da se ostane pri izvornom principu kolektivnog rukovodstva koje čini sedam osnivača.

Na glasanju taj ultimatum Dr Nestorovića nije dobio podršku većine osnivača i on je potom demonstrativno napustio Pokret a za njim i Aleksandar Pavić.

"Pokret, međutim, nastavlja sa planiranim radom i preobražajem u političku stranku. Njime će rukovoditi Veće Pokreta koje čini pet osnivača, Siniša Ljepojević prof. dr Mitar Kovač, prof. dr Jovan Janjić, Branko Pavlović i Dragan Stanojević", navodi se u saopštenju i dodaje da u radu ostaje sve po starom i planirani ciljevi se ostvaruju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako se dodaje, "pokušaj razbijanja Pokreta nije uspio i rad se nastavlja bez onih koji su njegovo razbijanje pokušali da izvedu".

"Vreme će  pokazati koji su bili stvarni motivi i ciljevi razbijanja Pokreta", zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Pokret "Mi – Glas iz naroda".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA