Dnevni horoskop za 22. februar

Zauzeti Bikovi u problemu, Lav dobija lijepe vijesti, Škorpija "sklapa kockice"

Dnevni horoskop za 22. februar
FOTO: fredmantel/DepositPhotos

OVAN

Dnevni horoskop za 22. februar 2024. godine vam nalaže da ne forsirate sebe sa više poslova. Mogli biste da "pregorite". Napravite jasan plan! Ukoliko imate poteškoća sa finansijama, pokušajte da se fokusirate na način štednje. Unosite više vitamina! TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

BIK

Danas vam nije dan. Moguće su i povremene glavobolje. Pokušajte da se što manje zamarate na poslu i krajem dana date sebi oduška. Slobodni neka se više posvete sebi, dok oni zauzeti neka nađu mir kraj partnera. 

BLIZANCI

Energija vam je danas na zavidnom nivou. Imate osjećaj da okolina "guši" vaša razmišljanja. Možda je vrijeme da je promijenite. Okružite se ambicioznim i kreativnim ljudima. U ljubabvi ste malo "zaglavil". Zauzeti Blizanci nisu sigruni da li žele da ostanu u  vezi. Nemojte da brzate, dobro razmislite!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

RAK

Sve što je brzo, to je i kuso. Poželićete da što prije završite obaveze koje imate, ali vam zvezde preporučuju da ne žurite previše. Obratite pažnju prilikom rukovanja sa mašinama kako biste izbegli povrede. U ljubavi ide onako kako ste zamislili. Organizujte neku zanimljivu aktivnost, prijaće vam!

LAV

Dnevni horoskop za 22. februar 2024. godine vam donosi lijepe vijesti. Konačno vam se dugo očekivana želja ostvaruje. Imate razloga za slavlje. Krajem dana skockajte se i uživajte u večeri. Slobodni Lavovi na meti udvrača, oni zauzeti neki pruže više pažnje partneru.

DJEVICA

Početak dana obećavajući, brzo će vam "proletjeti", da nećete ni primijetiti. Očekuje vas jedan važan poziv u toku dana. Pažljivo slušajte infomacije koje dobijate, kako ne biste napravili neki "kiks" na poslu. Onima u braku stižu mane nesuglasice, radite više na komunikaciji i poštovanju. 

VAGA

Vaš dnevni horoskop za 22. februar 2024. godine vam kaže da budete strpljivi. Na različite načine pokušavate da saznate jednu informacije. Ne brinite, sama će vam doći! Slobodne Vage su spremne da se skrase, još uvijek biraju. One u vezi ili braku rješavaju uspješno manje nesuglasice. 

ŠKORPIJA

Imate osjećaj kao da ste se probudili iz "dubukog zimskog sna". Neke stvari vam postaju jasnije i počinjete da "sklapate" kockice. Pokušajte da prošlost ne utiče previše na vašu sadašnjost. Pronađite način da filtrirate negativne emocije. Prijaće vam fizička aktivnost i duženje sa dragom osobom.

STRIJELAC

Dnevni horoskop za 22. februar 2024. godine vam kaže da ne brzate na poslu. Nešto bi moglo da vam promakne. Izbjegavajte ogovaranja iza leđa, već kao i uvijek, kažite sve u lice. Danas ćete za mnoge stvari biti u pravu, ali važno je da znate i kada treba da držite "jezik za zube". Unosite više vitamina!

JARAC

Danas slušate samo sebe i to je u redu ako vas vodi iskustvo i intuicija. Međutim, izbjegavajte da se povinujete svom "egu". U suprotnom, očekuju vas rasprave na svakom koraku. U ljubavi ste nesigurni. Slobodni Jarčevi ne treba da žure, vrijeme će pokazati sve, vi budite svoji i prirodni.

VODOLIJA

Zaslužli ste danas samo najbolje. Zvijezde vam savjetuju da ne dovodite sebe u stresne situacije. Budite "hladne" glave i ne obazirite se na priče "rekla-kazala". Od partnera dobijate svu pažnju ovoga svijeta, slobodne Vodolije obaraju s nogu kako dan odmiče.

RIBE

Dnevni horoskop za 22. februar 2024. godine vam donosi dan pun aktivnosti. Već u prvoj polovini bićete na "sto strana", što će vam prijati. Ne zaboravite da u drugoj polovini date sebi oduška. Izbjegavajte gužve u saobraćaju i vozite savesno. U ljubavi i slobodne i zauzete Ribe čeka prijatno iznenađenje. Ne skidajte osmijeh s lica!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA